Doğal Sağlık Derneği geçtiğimiz haftasonu Ankara’da, amacı dünya çapında bir bilinçlendirme sistemi kurmak olan Global Aware (Küresel Farkındalık) Uluslararası öğrenci topluluğundan bir grupla kamp etkinliğinde buluştu. Dernek üyelerimizden Ecz. Sevim BACİK etkinlikte öğrencilere ‘Teknoloji Çağında Sağlık’ konulu sunum yaptı.

Öğrenci Topluluğu Başkanı Zeynep Erva ŞAHİN şunları kaydetti; ‘Bu kamp biz dünya çapında bilinçlenme çabasına giren üniversite gençlerine, Teknolojinin gelişimi, Modern Tıbba etkileri ve Modern Tıp’ta kullanılan yöntemler hakkında farklı bir bakış açısı kazandırdı.’  Kampta özel olarak Sibernetik Tıp, Kuantum Teknolojisi, Yapay Zeka , Nanoteknoloji gibi konulara ayrıntılı değinildiğini belirten ŞAHİN, bu tür etkinliklerin üniversite öğrencilerini bilinçlendirmek için tekrarlanması gerektiğini düşünüyor.